11. september 2024

Mød Formula | Christopher Heshe

“Jeg vil  ikke betegne mig selv som supesælger i den forstand, men jeg brænder for at danne gode relationer til kunderne”
FORTÆL OS LIDT OM DIG SELV…

Jamen jeg har faktisk lavet en del forskelligt efterhånden. Efter min trainee-periode hos Nordania Leasing tog jeg til Audi i Hørsholm sammen med Bjarke Hansen, som ansatte mig der. Der var jeg i godt ni måneder, indtil Porsche og Bentley/Lamborghini ringede. Det er jo samme koncern, så de spurgte, om jeg ikke ville stå for deres leasing derinde. Her endte jeg som teamleder for deres leasingafdeling, og var det i godt to et halvt år, inden jeg tog en afstikker til Selected Car. Nu er jeg så landet hos Formula, og det er en kæmpe fornøjelse at være her.

Jeg vil ikke betegne mig som en supersælger i den forstand, men jeg brænder for at danne gode relationer til kunderne og rådgive dem om deres drømmebiler – det er jo en stor beslutning, og det driver mig at være med på den rejse. Når man leder efter sådan en type bil, som vi har her, så skal det være den helt rigtige, og så giver det noget at have den tætte relation med sine kunder.

Privat bor jeg på Østerbro sammen med min kone vores søn på halvandet. Vi bruger rigtig meget tid sammen, og det betyder meget for mig at have et rum, hvor jeg kan koble af, når jeg ikke er på arbejde. Ellers er jeg også glad for at gå på jagt samt at spille tennis og padel, så jeg får holdt mig i gang.

HVORFOR FORMULA?

Det er et rigtig godt spørgsmål. Jeg tror, de fleste i branchen tænker, at det nok er et af de ultimative steder at være. Det har altid været noget, jeg har drømt at skulle prøve på et tidspunkt – at komme ind i det her hus. Men det der også er specielt her, er den måde, man bygger relationer til kunderne på. Jeg tror, mange bruger det som benchmark for, hvad de gerne vil opnå, hvis de vil arbejde med de typer produkter, vi har her.

Så det er fantastisk at få lov til at være en del af det.

Ambitionen er at blive her i Formula mange år fremadrettet. Det føles helt rigtigt.

Christopher Heshe, Formula Leasing

HVAD SER DU FREM TIL, OG HVOR SER DU DIG SELV OM 10 ÅR?

Jeg ville gerne have en god base og noget, der føles som en familie. Det er det, jeg går efter her i Formula – et langsigtet perspektiv, hvor man også kan være med i nogle af de beslutninger, der bliver taget. Jeg har ikke en ambition om alt muligt stort, men jeg vil gerne have en holdning til tingene.

Jeg har trods alt været leder før, men jeg vil egentlig hellere være med der, hvor beslutningerne bliver taget, og have nogle inputs og blive hørt. Ambitionen er at blive her i Formula mange år fremadrettet, det føles helt rigtigt.

EN SIDSTE TING…
DRØMMEBILEN?

Jamen, når du har været i bilbranchen så længe, som jeg har, så har du prøvet meget forskelligt. Jeg er lidt speciel på det punkt, fordi min ultimative drømmebil er nok ikke, hvad folk forventer. Den er ikke en, som mange vil sætte op som det ultimative, men jeg drømmer om en Lexus LFA. Mest fordi historien bag den er så mærkelig og sindssyg.

Lexus ville sætte et benchmark inden for superbiler, så de brugte næsten ti år på at udvikle den. Da de så var færdige, blev de enige om, at det nok var bedre at lave chassiset i kulfiber i stedet for aluminium, og så startede de hele processen forfra og brugte fire år mere på det. Det var et kæmpe hul i jorden, men de ville bevise noget. Det var ikke den hurtigste, ikke den kønneste og bestemt heller ikke den billigste, men som helhed er den fantastisk. Den lyder også som en af de bedste biler, jeg nogensinde har hørt, med en fantastisk V10-sugemotor. De koster bare exceptionelt mange penge nu, så det er nok noget, der bliver i drømmestadiet.

Ellers er jeg også stor fan af Porsche, så en 911 i garagen er også en ambition.

Se vores nyeste lagerbiler