12. oktober 2022

Mød Formula | Kevin Rossel

Motorsport har fyldt det meste af livet

Kevin Rossel, 27, har kørt race hele livet – og så er han repræsentant for Formula Leasing i vores snart nyåbnede Vejle-afdeling.

FORTÆL OS LIDT OM DIG SELV…

Jamen motorsport er mit liv, og det har det næsten altid været. Jeg sad bag rattet i en gokart i en alder af bare 3 år. Det gik hurtigt op gennem rækkerne – jeg blev Dansk Mester i karting og blev 6’er til VM. Derudover er jeg Dansk Mester i ‘Super GT’-serien, og er senest blevet 3’er i Lamborghini Super Trofeo Europe. Den efterhånden lange erfaring bruger jeg også til vores Track & Test-events med Formula, hvor jeg agerer som instruktør.

På den private front elsker jeg at være sammen med mine venner, og så venter jeg en lille dreng til februar – det bliver stort 🙂
Derudover er jeg altid aktiv i min fritid – om det er på racerbanen, i fitness eller en god omgang paddle.

HVORFOR FORMULA?

Formula kan noget som ingen andre kan. Og det viser de/vi gang på gang. Med min baggrund indenfor race, er jeg opvokset med en vindermentalitet – og den deler jeg med Formula.

Jeg er meget passioneret omkring alt jeg laver, og ikke mindst mærkerne vi repræsenterer. At være en del af Formula-familien er noget af det ypperste du kan opnå indenfor branchen og det har været et mål for mig siden starten af min professionelle karriere.

24H Le Mans har altid været det ultimative mål

HVAD SER DU FREM TIL OG HVOR ER DU OM 10 ÅR?

Lige nu glæder jeg mig bare til at vi åbner dørene i en vaskeægte jysk Formula-forretning. Og jeg håber selvfølgelig det får den succes som det fortjener. Vi er gået all-in. Men ellers glæder jeg mig selvfølgelig til at dyrke og dele passionen med en masse fantastiske eksisterende- og nye kunder.

Og ellers er det ikke nogen hemmelighed (trods et års pause), at drømmen om fortsat at vende tilbage bag rattet for et seriøst racerteam eksisterer, hvor 24H Le Mans altid har været det ultimative mål.

EN SIDSTE TING… DRØMMEBILEN?

Drømmebilen må være en Ferrari 488 Pista. Jeg er mest til baneorienterede biler, og det får du virkelig i en 488 Pista. Trods turbo, har denne V8’er en perfekt aggressiv lyd, samtidig med en perfekt balance og hårdhed. Den giver dig den feedback du forventer og det er lige mig. Men jeg må sige, at jeg endnu ikke har oplevet noget, der kører som det nyeste skud på stammen, Ferrari 296 – den er for vild!