22. november 2022

Formula åbner ny afdeling i Vejle

Passionen får nyt liv i Vejle

Formula udvider nu med en ny base i Vejle, som skal give kunderne et samlingspunkt tættere på deres travle hverdag, og hvorfra der skal sælges eksklusive leasingbiler samt Ferrari- og Maserati-modeller.


Formula vil endnu tættere på den voksende gruppe af danske kunder. Derfor udvider koncernen nu med et nyt showroom i Jylland. Det er første gang Formula, som både dækker over den danske import af Ferrari og Maserati, servicering heraf samt en voksende leasingforretning af eksklusive biler, har fundet vej til en jysk adresse, og placeringen er valgt med omhu. Det nye jyske hovedkvarter vil nemlig blive en del af det danske bilmekka hos My Garage i Vejle, der er et naturligt sted for de biltyper, der eksisterer i Formulas univers. 

"Stedet er skabt i samme ånd som vores hovedkvarter i Lyngby"

Jesper Viskum Schak, CEO

I godt selskab

Siden 2016 har Formulas jyske og fynske kunder haft mulighed for at få udført autoriseret service på deres Ferrari– eller Maserati-modeller hos Formulas værksted, som er placeret hos My Garage i Vejle. Fra december bliver værkstedet akkompagneret af et decideret showroom, hvor der allerede nu er ansat en leasingmedarbejder til at hjælpe den voksende gruppe af jyske kunder, og han bliver ikke alene. Endnu en jysk Formula-stilling er nemlig ved at blive besat ved åbningen.

“Vi er utroligt glade for og stolte over, at Formula udvider deres aktiviteter hos My Garage med et nyt showroom. Hos My Garage har vi en langsigtet strategi om at repræsentere og samle en stribe af verdens mest eksklusive bilmærker i vores hus i Vejle, og når Formula flytter ind, kommer vi et stort skridt i den rigtige retning”, fastslår Lars Bjørnbak, Direktør i My Garage.

"Samlingspunktet i vores hovedkvarter i Lyngby er vores bar"

Jesper Viskum Schak, CEO

En stor miniudgave

Formula’s nye lokaler i Vejle strækker sig over 600 kvm og to etager. Hvis du er en af de heldige, som har været på besøg hos hovedkvarteret i Lyngby, vil du kunne nikke genkendende til stilen, stemningen og udtrykket. Det er Samuel Architects, der også stod bag den opsigtsvækkende sorte bygning i Lyngby, som har stået for at omdanne de rå betonlokaler til det, der bedst kan betegnes som en miniudgave af Formulas hovedkvarter. Faktisk kan det allerede nu ses ude fra vejen, for facaden på det nye showroom er udført i præcis den samme øjnefaldende stil som i Lyngby. Det vigtigste element finder vi dog i midten af lokalet:

“Samlingspunktet i vores hovedkvarter i Lyngby er vores bar. Det er her, vi mødes med vores kunder, og det skaber den helt rette atmosfære, når der skal tales køretøjer fra øverste hylde. Den stemning har vi genskabt i Vejle, hvor centrum også er en bar, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at den kommer til at tiltrække eksisterende og nye kunder fra Jylland og Fyn,” siger Jesper Viskum Schak.

Der kommer til at sidde to faste medarbejdere i det nye showroom i Vejle. Den ene vil have hovedfokus på Formula Leasing, mens den anden skal have et større fokus på Ferrari og Maserati. De kommer til at samarbejde med de eksisterende to Formula-teknikere, der allerede er en fasttømret del af My Garage-huset.

Det røde bånd bliver klippet

Åbningsfesten af det nye jyske showroom er fredag den 2. december, hvor en perlerække leasingbiler samt det nuværende modelprogram fra Ferrari og Maserati vil være linet op. Mandag den 5. december er dagen, hvor lokalet officielt bliver taget i brug for kunderne. Adressen er Wittrupvej 1, 7210 Vejle.

For yderligere information kontakt Marketing Manager hos Formula, Michelle Lottrup, på PGVtPm1obEBmb3JtdWxhYXV0by5kazwvZW0+

– 5 ekstra facts

  • Formula er officiel importør af Ferrari og Maserati i Danmark og har samtidig en stærk og voksende leasingforretning.
  • Koncernen har udvidet sig hastigt i norden de senere år, hvor både Norges og Sveriges salg af Ferrari og Maserati nu hører under Formulas faner.
  • Ferrari producerer blot få tusinde biler på verdensplan hvert år, hvilket gør det til et af de mest eftertragtede luksusbrands.
  • Nyeste model fra Ferrari hedder Purosangue, som er en moderne GT bil med plads til fire personer og en V12-motor med 725 hk.

Biler på lager