1. november 2022

Mød Formula | Christopher Frederiksen

“FOR MIG, ER DET NOK DET YPPERSTE, DU KAN OPNÅ I BILBRANCHEN”
FORTÆL OS LIDT OM DIG SELV…

Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med biler. I starten troede jeg faktisk, at jeg skulle være mekaniker, så jeg har taget grundforløbet som mekaniker tilbage da jeg var teenager. Det fandt jeg senere ud af, at mine ti tommelfingre ikke var bygget til.

Jeg startede derfor på handelsskolen, med det ene mål, at jeg ville arbejde i bilbranchen. Det har jeg så gjort de sidste 10 år, hvor de seneste 5 år har været hos Audi, hhv. på Amager og i Gladsaxe, hvor jeg lige har været ansvarlig hos deres Audi Approved Flexleasingafdeling.

Jeg elsker at være aktiv og siger sjældent nej til en udfordring. Det seneste jeg fik rodet mig ud i var en cykeltur på 450 km. på 3 dage uden nogensinde, at have kørt på en racercykel før. Det var hårdt – men det var virkelig også fedt!

Når jeg ikke kaster mig ud i den slags udfordringer, så kan jeg godt lide at løbe og gå i fitness. Derudover har jeg spillet fodbold en stor del af mit liv og er nu hoppet med på Padeltennis-vognen, sammen med resten af LinkedIn.

Jeg kan godt lide at rejse, og kan man kombinere det med lidt fodbold eller motorsport så er det i min bog helt perfekt.

 

HVORFOR FORMULA?

Jeg er meget stolt og beæret over at være blevet en del af “familien” hos Formula. For mig, er det nok det ypperste, du kan opnå i bilbranchen og jeg glæder mig helt vildt til, at arbejde med biler fra den øverste hylde.

Formula har nogle værdier, som passer helt perfekt på mig som person – at være passioneret omkring det man laver.

Hvis du spurgte mig for 10 år siden havde jeg nok ikke turde drømme om hvor jeg er i dag

HVAD SER DU FREM TIL OG HVOR ER DU OM 10 ÅR?

Det er altid et sjovt spørgsmål. Hvis du spurgte mig for 10 år siden havde jeg nok ikke turde drømme om hvor jeg er i dag.

Skal vi kigge 10 år frem i tiden er målet helt klart, at jeg kan blive ved med, at arbejde med det jeg elsker, udvikle mig fagligt såvel som personligt og blive en endnu bedre version af mig selv. Jeg elsker at være med på rejsen når noget gror og jeg glæder mig bestemt til rejsen sammen med Formula og deres rivende udvikling.

 

EN SIDSTE TING… DRØMMEBILEN?

Man skal jo gerne have en sommerbil og en vinterbil. Det er drømmen.

Sommer-drømmebilen er en Ferrari 488 Spider og den skal selvfølgelig være rød. Når det så er sagt må jeg indrømme, at den nye Ferrari 296 GTS virkelig også er smuk og unik.

Om vinteren skal man gerne lidt op i højden og her er drømmen helt klart en Mercedes G63 AMG. Det er virkelig bare en voldsomt fed og rå bil. Meeeen nu er Ferrari også lige kommet med en SUV, så mon ikke den kommer foran i køen.