Ny vært på Formula TV

Mads Christensen er ny vært på Formula TV

Nu afslører den danske Ferrari- og Maserati-importør endelig, hvem der skal være ansigtet på deres digitale bilkanal, Formula TV. Den nye vært bliver livsstilsekspert Mads Christensen, hvis forkærlighed for hestekræfter nu kommer de danske bilelskere til gode.

Jeg har en stor passion for biler og i særdeleshed de italienske, så det er uden tvivl et perfekt match

Mads Christensen

Det kræver sin bilviden at stå i front for en digital kanal som Formula TV, der siden sin start i december 2020, har haft over to millioner visninger på YouTube og Facebook. Derfor er valget heller ikke overraskende faldet på livsstilsekspert og selvudråbt mediefidus Mads Christensen, der gennem årtier har beskæftiget sig med luksusbiler arbejdsmæssigt såvel som privat. Derfor var han heller ikke i tvivl, da han blev spurgt, om han ville gøre det, som han er bedst til; fortælle historier om sin helt store passion:

Jeg har en stor passion for biler og i særdeleshed de italienske, så det er uden tvivl et perfekt match. Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang og levere masser af bilvideoer til danskerne, som kan sætte gang i deres drømme. Samtidig ser jeg også frem til at lære alle de passionerede medarbejdere i Formula-huset at kende”, fortæller Mads Christensen.

Mads Christensen afløser motorjournalist Anders Richter, der startede kanalen op i 2020 som et led i Formulas digitale marketingsplan om at positionere sig som det et af de stærkeste bilhuse herhjemme, når det kommer til eksklusive køretøjer. Kanalen har haft til formål at sætte fokus på både nye og ældre modeller fra Ferrari og Maserati men også give et indblik i dagligdagen hos Formula Leasing, som er en afdeling i konstant vækst. Med over to millioner visninger og tæt på 100 afsnit på samvittigheden har det vist sig at være populært. Og den position skal gerne styrkes yderligere med tilføjelsen af Mads Christensen til det faste mandskab.

Formula TV er blevet en væsentlig del af marketingstrategien for vores voksende forretning. Derfor er det også essentielt at tilføre de rigtige kræfter. Mads Christensen er både en fantastisk vært men i ligeså høj grad en passioneret bilnørd, og derfor kommer han til at passe perfekt i rollen som vært på vores digitale TV-kanal”, fastslår CEO hos Formula, Jesper Viskum Schak.

De nye afsnit af Formula TV med Mads Christensen som vært forventes at være klar i december, hvorfra de vil køre med en fast ugentlig frekvens. Alle nye såvel som tidligere afsnit kan ses på Formula TV’s YouTube-kanal, som pt. har over 11.200 faste abonnenter.

Se Formula TV