16. december 2021

Formula udvider og åbner nyt Showroom hos My Garage

Et allerede eksisterende samarbejde styrkes på baggrund af øget aktivitet og udvikling, når Formula Automobile åbner et nyt showroom hos MY GARAGE. Hidtil har Formula Automobile været repræsenteret med værkstedsfaciliteter hos MY GARAGE, hvor to teknikere, uddannet i Ferrari og Maserati, har serviceret jyske- og fynske kunder. Nu er tiden moden til udvidelse.

Formula var en af de oprindelige partnere hos MY GARAGE, og siden da har samarbejdet udviklet sig positivt på tværs af forretningsområder såsom events, bilsalg og marketing. Derfor er valget af placeringen for det nye showroom en yderligere tilkendegivelse af fælles værdisæt og ambitionsniveau, siger CEO ved Formula Jesper Viskum Schak.

Vi glæder os til at være en endnu større del af MY GARAGE

Jesper Viskum Schak, CEO - Formula Automobile

– Vi har længe haft for øje at etablere os i det jyske, men har ikke ville gå på kompromis med placeringen. Samtidig har vi de seneste år haft fokus på at bygge vores forretning i Norge og Sverige, samt vores nye lokation i Lyngby, som skal danne fundamentet for vores nye showroom hos MY GARAGE. Vi bruger samme arkitekt, Samuel Architects, så vi sikrer os ikke at gå på kompromis med oplevelsen og kvaliteten. Det skal emme af stemning, passion og italiensk kvalitet. Vi glæder os til at være en endnu større del af MY GARAGE huset, forklarer Jesper Viskum Schak.

Udover Formula Automobile vil deres leasingselskab, Formula Leasing, også rykke ind i de nye rammer. Vi har de seneste år oplevet en stor fremgang i vores leasingforretning, hvorfor det er helt logisk for os at udvide mod vest, siger CEO ved Formula Leasing Mikkel Westergaard.

– Vi er en hybrid mellem et leasingselskab og en premium/ultrapremium bilforhandler, så udover skarpe leasingvilkår, har vi altid et stort antal specielle biler på lager. Vi glæder os derfor til at byde velkommen til flere nye kunder, der kan forvente en passion for biler udover det sædvanlige og et kundeunivers med unikke events og trackdays. Vi er faktisk allerede til stede hos MY GARAGE nu, med vores leasingkonsulent Kevin Rossel, som sidder klar efter aftale, forklarer Mikkel Westergaard.

Med udvidelsen af det nye showroom bliver Formula Automobile også et af de afsluttende led i den komplette ombygning og nyfortolkning af de ikoniske bygninger på Wittrupvej. Størsteparten af bygningerne er nu udlejet og i brug af husets mange partnere. Inden længe fortsætter udviklingen med tilføjelse af nyetablerede bygninger på den næsten 80.000 kvadratmeter store grund, samt den seneste erhvervelse af naboejendommen. Alt sammen for at rumme flere partnere.

Med visionen om at være ’Motorverdenens mekka i Danmark’, er en partner som Formula Automobile i
den helt rette ånd, siger CEO hos MY GARAGE Lars Bjørnbak.
– MY GARAGE rummer allerede en lang række eksklusive brands og partnere, og med tilføjelsen af Formula Automobiles nye og unikke showroom i synergi med deres værkstedsfaciliteter, står vi sammen endnu stærkere på rejsen mod at tilbyde alt det bedste indenfor den automotive verden i samme hus, siger Lars Bjørnbak.