HOS FORMULA ER VI...

SAMMEN OM PASSIONEN

LIGE FØR LYNGBYVEJEN LIGGER NOGET MEGET LIDT DANSK

Formula Automobile bygger på en drøm med højt til loftet. En drøm om at give danske bilentusiaster et rendyrket koncept tro mod kernen fra det italienske ikon.

Ok, det er måske ikke så dansk at bygge et arkitekttegnet domicil på 8500 kvm i 3 etager spækket med biler i den absolutte topklasse placeret direkte ud til den danske morgentrafik. Det er måske heller ikke så dansk at bygge et high-end værksted, hvor mekaniske feinschmeckere uddannet fra Ferrari Training center i Maranello klargør og servicerer superbiler på et underlag af hvide italienske klinker. Og ej heller så dansk at bygge et racingteam op fra bunden og gøre det til verdens bedste.

Men måske er det netop Formula-formlen.
Vi er 100% danske, og selvom vi elsker det ekstravagante, har vi fornuften godt nede i mulden. Vores kunder er ikke nødvendigvis hr. Mangepenge
men passionerede mennesker, der prioriterer særlige biler.
Dansk eller ej, så er vores rullende univers funderet på store oplevelser i form af biler, aktiviteter og events med lidenskaben for legendariske
sportsvogne som fælles reference.

Velkommen til Formula.

BYGGET PÅ KÆRLIGHED

Kærlighed for italienske sportsvogne og motorsport startede Formula Automobile og Formula Racing. Herefter kastede vi os over Formula Leasing, der endelig gjorde det opnåeligt at få luksusbilerne til et afgiftsplaget land som Danmark. Vi har, som du kan se, en bred vifte af passion for biler fra øverste hylde.

MÅSKE GIVER DET INGEN MENING

Det er nok de færreste, der rigtig forstår det. Måske fordi det på ingen måde bunder i noget rationelt. Det smukke er, at bil-freaks kan være fra alle lag. Alle aldre. Det er sådan set ligegyldigt. Vi har alle i denne uofficielle klub det samme store bankende hjerte for bilkunst. De ikke-indviede tror, det handler om alt det ydre. Om at trille langsomt nok til at alle kan se dig. Lad dem bare om det. Du og jeg ved, det handler om en indre ild, der ikke kan slukkes.

Gå til showroom

DET HANDLER OM PASSION

Vi har formuleret et løfte, der faldt os helt naturligt. Tre ord der beskriver, hvorfor vores venner af huset bliver hængende år efter år. Og nye der kommer til straks mærker, at her hos FORMULA har vi en indforståethed, hvor alle er velkomne – så længe vi ikke skal forklare det logiske i vores kærlighed. Her hos FORMULA er vi nemlig sammen om passionen.

FORDI DU SKAL MÆRKE HVAD DEN KAN

Formula Experience sammensætter hvert år en aktivitetskalender af de lidt mere særlige. Som officiel Ferrari & Maserati-partner får vi nemlig adgang til oplevelser, der er de få forundt.

Gå til Formula Experience
VI BOR SAMMEN MED DEM
VORES SØSTERSELSKAB OG ROOMIES, FORMULA AUTOMOBILE, ER OFFICIEL FORHANDLER AF FERRARI & MASERATI
Besøg Formula Automobile

FERRARI

Ferrari blev grundlagt i 1947 og er mere end verdens mest elskede og eftertragtede bilmærke. Ferrari er et helt særligt univers bygget op med passionen, motorsporten og teknologien som fundament.

I generationer har Ferrari produceret verdens smukkeste og hurtigste sportsvogne, og i mere end 60 år har Ferrari været dominerende på alverdens racerbaner. Ferrari har vundet langt over 200 F1 sejre, 31 verdensmesterskaber i F1, 9 generelle sejre på Le Mans og mere end 35 verdensmesterskaber i GT –og sportsprototyperace. Intet andet mærke har opnået tilsvarende resultater.

Mere om Ferrari
Maserati MC20

MASERATI

Maserati blev grundlagt i 1914 i den italienske by Bologna, og har i dag fabrikker I Modena og Grugliasco. I 1926 vandt Maserati sit første racerløb, og siden har bilerne med treforken på køleren vundet adskillige sejre i forskellige klasser på verdens racerbaner. Mest berømt er F250 modellen, i hvilken Juan Manuel Fangio vandt F1-VM i 1957. Tidligere er det officielle verdensmesterskab for GT-biler blevet vundet af Maserati MC 12, og siden 2005 har Maserati vundet 14 VM-titiler.

Mere om Maserati

Undskyld, vi frister

Du er selvfølgelig velkommen, også selvom du ikke skriver under på en aftale ;-)

Vi viser gerne huset frem.

Kongens Lyngby, Danmark
  • Formula Leasing
  • Lundtoftegårdsvej 10
  • 2800 Kongens Lyngby
  • Find vej