Ferrari Purosangue

Ferrari Purosangue er den første firedøres Ferrari i mærkets historie. Man har en rummelig og praktisk bil, der samtidig besidder det klassiske Ferrari-DNA, man kender fra resten af modelprogrammet. En stor del af det skyldes den potente 6,5-literes V12 sugemotor, der ligger under køleren. Med 725 hk, et gudesmukt design og komfort i verdensklasse er her tale om en unik bil, der virkelig formår at få ydeevne, køreglæde og komfort til at sameksistere i en perfekt harmoni. Og derfor hedder den Ferrari Purosangue – italiensk for fuldblods.

 

Ferrari 296 GTB/296 GTS

Ferrari 296 GTB og 296 GTS er en videreudvikling af Ferraris to-sæders sports-berlinetta-koncept med centermotorer, der repræsenterer en revolution for det Maranello-baserede mærke, da bilen introducerer den nye 120° V6-motor kombineret med en plug-in (PHEV) elektrisk motor, der kan at levere op til 830 hk. Bilen definerer således ideen om at køre dynamisk, ikke kun når man stræber efter maksimal ydeevne på f.eks. en bane, men også i hverdagen.

Ferrari Roma/Roma Spider

Ferrari Roma, den nye frontmotoriseret 2+ coupé fra Den Stejlende Hest, har raffinerede proportioner og et tidløst design kombineret med uovertruffen ydeevne og håndtering. Med sin karakteristiske flair og stil er bilen en nutidig repræsentation af den ubekymrede, behagelige livsstil, der prægede Rom i 1950’erne og 60’erne. 

 

Ferrari SF90 Stradale/SF90 Spider

Bilens navn indkapsler den sande betydning af alt, hvad der er opnået med hensyn til ydeevne. Henvisningen til 90-året for grundlæggelsen af ​​Scuderia Ferrari understreger den stærke forbindelse, der altid har eksisteret mellem Ferraris bane- og landevejsbiler. En strålende indkapsling af de mest avancerede teknologier udviklet i Maranello, og samtidig er SF90 også den perfekte demonstration af, hvordan Ferrari øjeblikkeligt overfører den viden og de færdigheder, den erhverver i konkurrencen og på banen, til sine produktionsbiler.