24. maj 2023

Tuscany Tour by Formula

Tuscany Tour by Formula
Det smukke hjemland

En af de nye events for 2023 er Formula Rally i Toscana. Her kommer vi til at opleve noget af det bedste Italien har at byde på i det allerbedste selskab, vi kan forestille os.

Formula stiller med et stærkt team af medarbejdere, som over tre dage vil tage dig med på en lokal rejse gennem Toscana. Du medbringer selv et køretøj, og fra det sekund vi mødes, kommer vi til at indtage de smukke og udfordrende veje i Toscana. Men det er langtfra det eneste, vi skal.

Ud over Ferrari og Maserati er mad og vin nogle af de vigtigste ting i Italien, så det tager vi selvfølgelig også seriøst hos Formula. Vi skal have en stribe gastronomiske oplevelser, som spænder helt fra smagsoplevelserne i det simple, lokale og klassiske køkken og op til det nyere og mere avancerede italienske gastronomi.

Vi kommer dog ikke til at glemme vinen, og i løbet af dagene vil der også være indlagt vinsmagning. Sidst men ikke mindst skal vi bo på et af de mest betagende hoteller i Toscana, nemlig det 5-stjernede Toscana Resort Castelfalfi.

Glæd dig til at opleve Toscana sammen med Formula.

Information

Pris På forespørgsel via Dillan nederst på siden
Dato Start: 24. maj 2023
Slut: 26. maj 2023
Sted Toscana, Italien

Særligt

Forbeholdt Formula-kunder.