16. august 2023 - kl. 09:00

Track & Test 2 | Ring Knutstorp

Tilmeld her
TRACK & TEST – RING KNUTSTORP
FART PÅ I SVERIGE

Har du brug for at lære dit køretøj bedre at kende på en racerbane, vil vi anbefale, at du tager med på vores trackday til Knutstorp i Sverige. Dette er en af de mest interessante racerbaner i nærheden af Danmark, og dens gode asfalt, kuperede terræn og udfordrende sving gør den spændende for kørere på alle niveauer og alle typer af køretøjer.

En af de mere legendariske sektioner på banen kaldes ”Tændstiften”, og du kan godt klappe dig selv på skulderen, når du har lært at mestre dette stykke drilske asfalt. Hvis du er vild med høj fart, vil du elske langsiden, hvor du gerne krydser 200 km/t, inden du hugger bremserne i.

Formula har i 2023 to datoer for trackdays på Knutstorp. Vi sørger for forplejning, instruktører og teknisk service. På Knutstorp medbringer Formula også en stribe køretøjer fra vores showroom, som står klar til at blive afprøvet på banen. Hvis du gerne vil have dit køretøj transporteret til banen på en trailer, kan Formula selvfølgelig være behjælpelig med det. Husk at køretøjer af alle mærker og alder er velkomne, så længe de ikke bryder støjgrænsen på banen, som er 95 dB.

Information

Pris 4.995 kr.
(Støjgrænsen på banen er 95 dB. Formula kan transportere dit køretøj T/R til Sverige i lukket trailer mod en merpris på 4.195 kr. Husk, at du skal selv tegne en transportforsikring. )
Dato Start: 16. august 2023 - kl. 09:00
Slut: 16. august 2023 - kl. 16:00
Sted Ring Knutstorp, Sverige

Særligt

Kørende ledsager: 1.695 kr.,
Ikke-kørende ledsager: 595 kr.

Formula kan transportere dit køretøj i åben trailer til og fra eventet mod en merpris på 3.495 kr.

Husk at du selv skal tegne transportforsikring. Støjgrænsen er 95 dB.