26. september 2024

Tour de Alps 2024

Tour de Alps 2024
Smukke biler, godt selskab og bjergveje af bedste skuffe

Så er det tid til Formulas årlige alpetur. En tradition, som startede i 2023, og som altså nu er fast inventar i vores omfattende eventkalender. Denne gang tager vi på en 3-dages Alpetur, hvor vi bl.a. skal besejre det legendariske Stelvio-pas, men der er også masser af andre bjergveje, vi skal erobre.

Præcis som sidst er der selvfølgelig en bil og en chauffør i front, som kender området indgående. Det er selvfølgelig vores vært på Formula TV, Mads Christensen, som har årtiers erfaring med alpeture.

Turen foregår i din egen bil, og du har flere muligheder for at deltage: Omdrejningspunktet for turen er Livigno i Italien, og der bliver kørt i samlet flok fra Formulas afdelinger i Lyngby og Vejle. Men du har også mulighed for at få transporteret din bil derned af Formula og selv flyve. Det kan jo også være, at du allerede befinder dig mod syd og derfor blot støder til resten af gruppen.

Under alle omstændigheder lover vi tre dage i fantastisk selskab og med masser af køretid på nogle af verdens mest udfordrende veje.

Information

Pris På forespørgsel
Dato Start: 26. september 2024
Slut: 29. september 2024
Sted Livigno, Italien

Særligt

Kontakt Dillan for mere information
Kun for Formula / Formula leasing kunder

Vil du høre mere om eventet?

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Consent(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.