10. juni 2022 - kl. 12:00

NORDIC MEET

Tilmeld her
FERRARI OWNERS CLUB NORDIC MEET
DET STØRSTE FERRARI-TRÆF

Ferrari Nordic Meet bliver den største samling af Ferrari-køretøjer i Norden, og selv om arrangementet er blevet skubbet (et par år faktisk…) på grund af Covid-19, så er vi i 2022 endelig klar til at gøre træffet til virkelighed.

Ferrari Nordic Meet bliver afholdt af de nordiske Ferrari-klubber, og målet er at samle så mange stejlende hingste som overhovedet muligt til dette brag af et Ferrari-træf. Arrangementet afholdes af den danske Ferrari-klub (FOCD), men Formula bakker naturligvis op om Nordic Meet, og derfor bliver vores domicil på Lundtoftegårdsvej også et naturligt pitstop.

Er du Ferrari-ejer er det nærmest et must at deltage i dette træf, som forhåbentlig kommer til at rumme flere hundrede Ferrari-modeller af alle slags og generationer. Hvis dit hjerte banker for italienske sportsvogne vil synet af så mange biler samlet være noget, der kan få hjertet til at hoppe et slag over og give øjeblikkelig gåsehud. Arrangementet kører over flere dage og byder både på fantastiske køreture rundt i Danmark, gode middage, kultur, underholdning og ikke mindst en Ferrari-fest, der vil markere afslutningen på et par fantastiske dage. Glæd jer!

Information

Pris 4.995 kr.
(Kun for FOCD-medlemmer)
Dato Start: 10. juni 2022 - kl. 12:00
Slut: 12. juni 2022 - kl. 18:00
Sted Hotel Marienlyst, Helsingør

Særligt

Det største Ferrari-event i norden.