27. oktober 2023

Finali Mondiali 2023

FINALI MONDIALI
FINALEN I FERRARI-LAND

Højdepunktet i Ferraris verden er uden tvivl det årlige Finali Mondiali, som er verdensfinalen i alt, hvad der handler om racerløb og Ferrari. Det er her de afgørende løb køres, og årets vindere skal findes. Det er også her, du kan komme helt tæt på FXX-bilerne, F1-bilerne fra fortiden og måske endda selv køre med i Ferrari Challenge-serien.

Arrangementet kører over flere dage, og hvis du har brug for en pause fra racerløbene medbringer Ferrari også altid et lækkert lineup af de nyeste modeller, som du har mulighed for at komme helt tæt på. Men de historiske modeller bliver på ingen måde glemt. Fabrikken medbringer også en perlerække af de biler og racerbiler, der hang på drengeværelset som lille, og flere af dem får også mulighed for at trille en tur ud på banen til tilskuernes store fornøjelse.

Formula Racing stiller selvfølgelig talstærkt op til dette event, hvilket også giver dig nogle helt unikke muligheder. Vores Teamchef, Allan Jørgensen, er klar til at vise jer rundt helt inde i hjertet af pitgaragerne. Her kan du komme helt tæt på nogle af fortidens mest markante F1-racere, FXX-bilerne og selvfølgelig også alle de andre racerbiler. Allan har årtiers erfaring med motorsport, og du vil med sikkerhed blive meget klogere på det hele i hans selskab.

Information

Pris 14.995,-
(Ledsager 8.995,-)
Dato Start: 27. oktober 2023
Slut: 29. oktober 2023
Sted Mugello, Italien

Særligt

Bestil via kontaktformular herunder.
Transport til og fra Italien skal
bookes selv.

Scarperia e San Piero, Italien
  • Mugello, Italien
  • Località Senni 15
  • 50038 Scarperia e San Piero
  • Find vej