3. april 2022 - kl. 10:00

CARS’N’COFFEE LYNGBY

Tilmeld din bil her
Cars’N’Coffee
DRIK KAFFE OG SPARK DÆK

Formula har i flere sæsoner nu inviteret til Cars’N’Coffee flere gange i løbet af den varme sæson, og 2022 bliver ingen undtagelse. Flere og flere tilskuere er begyndt at komme til, og det er fantastisk at mærke den stemning og passion I alle sammen medbringer til Formula i Lyngby. Som altid kvitterer vi for fremmødet med en varm kop kaffe, og herfra er arrangementet egentlig super simpelt.

Alle de deltagende biler bliver linet op på vejen foran Formula, og så står det dig ellers frit for, at nyde de fantastiske køretøjer i de par timer, de står på udstilling. Formula er dog også parate til at vise lidt grej frem og afhængig af gældende regler på det pågældende tidspunkt, vil vi også prøve at lukke op for dele af huset. Sidstnævnte kan dog ikke garanteres og vurderes fra gang til gang.

Til hverdag er vi Ferrari, Maserati og Pagani forhandler, men denne dag handler om vores fælles passion, biler – af alle mærker. Og ikke bare hvilken som helst slags biler, her taler vi om super, sports, veteran -og specialbiler. Derfor skal din bil også hører under en af ovenstående kategorier, for at deltage på dagen. Vi kan af pladsmæssige hensyn blive nødt til at udvælge enkelte biler frem for andre for at give tilskuerne den største oplevelse.

Information

Pris Gratis
(Tilmelding ikke nødvendig, hvis du er tilskuer)
Dato Start: 3. april 2022 - kl. 10:00
Slut: 3. april 2022 - kl. 12:00
Sted Formula Automobile
Lundtoftegårdsvej 10, 2800 Kgs. Lyngby

Særligt

Der kan forekomme selektion mellem mærker/modeller ved mange tilmeldte.
Kaffen er på vores regning, og du behøver ikke tilmelde dig, hvis du kun vil kigge på.

Find eventen her

Vi glæder os til at se dig.

Kongens Lyngby, Danmark
  • Formula Automobile
  • Lundtoftegårdsvej 10
  • 2800 Kongens Lyngby
  • Find vej